Два модела винтидж скринове, които вдъхновяват със своята изисканост

Скрина е мебел, която можете да позиционирате във всяка част на вашия дом. Неговата приспособимост в интериора на наистина е невероятно и когато настъпи момента да подменим стария с нов дори не се замисляме за неговите размери, а за това на какъв дизайн да заложим. Всъщност ако и вие искате да сте в крак със съвременните тенденции не подминавайте вариантите за скринове винтидж от онлайн магазин Арена. Тук определено фантастичните  и креативни модели са една неповторима комбинация от изисканост, стил и уникалност. Ето защо ви представяме дебютиращите в колекция екземпляри – Valerie и Melody.

Колекция от скринове и шкафове Valerie

Ако трябва са една дума да опишем тази невероятно колекция от мебели то тя ще бъде уникална. Наистина ценителите на винтидж мебелите няма как да не останат очаровани от идеите, които производителя е реализирал. Това са не просто скринове, а:

  • Мебели с неповторим дизайн;
  • Подчертана елегантност;
  • Адаптация и внедряване като символ на красивото и уникалното.

Това са колекция от скринове в различни форми и размери, които могат да се окажат невероятно добри решения за декориране на коридор, за холния кът, за всекидневната, за спалнята. С този неповторим неутрален цвят присъщ за колекцията винтидж скринове Valerie определено ще успеете да получите доза спокойствие и удовлетвореност от покупката на такава мебел.

 Melody – изисканост на показШкаф Melody

Това е колекцията мебели, които няма как да не пожелаете да притежавате. Те са изтънчени, неповторими, изискани.  Не просто функционални и практични скринове в типичен винтидж стил, а продукт, който ще изпълни интериора с феерия и лукс.

Корпуса на скриновете са с цвят крем, а чекмеджетата и вратичките с кафяв висококачествен МДФ с платинен ефект. Ето как ще превърнете дадена зона в по-елегантна и приятна за окото, а именно със скрин от колекцията Melody.

Може би си мислите, че всичката тази красота и луксозно винтидж излъчване ще ви струва скъпо? всъщност ако се доверите на онлайн магазин Арена ще получите тези топ продукти на отлични цени.