Защо е важно да изберем здрава и качествена подматрачна рамка

Когато избираме нови мебели за своя дом обикновено не се замисляме подробно за дребните детайли, които ще определят до голяма степен комфорта ни. Интериорът и функционалността на мебелите са важни, но удобството по време на сън оказва влияние върху нашето здраве и добро настроение. Обикновено купуваме възможно най-добрия матрак, за да си осигурим достатъчно добра опора на тялото и да се чувстваме перфектно докато спим. Подматрачната рамка обаче също е важна, тъй като върху нея поставяме матрака и тя трябва да отговаря на различни критерии. Mebeli Venus е онлайн магазина в чиито каталози ще откриете качествени модели, и ще се запознаете подробно с техните характеристики и специфични особености.

Какво представлява подматрачната рамка

Както подсказва самото ѝ име тя е съставена от ламели, които поддържат матрака. Те са подредени по цялата дължина на достатъчно разстояние, което гарантира здравина и устойчивост. Подматрачните рамки могат да бъдат дървени или метални. Изберете модел, който е съставен от повече ламели, защото това е гаранция за качество и достатъчно дълъг живот на артикула. Така поддръжката на матрака ще бъде по-добра и вие ще  получите много по-голям комфорт. Днес едни от най-добрите модели са произведени в комбинация между дърво и метал. Ламелите обикновено се произвеждат от бук, понеже той е изключително дълготраен и здрав материал. Venus.bg насочват вниманието ви към следния вариант. Подматрачна рамка Black Charm Вариант (с крачета) опция Г – с повдигане областта на главата:

  • Подматрачна рамка Black Charm опция Г- с механизъм за повдигане областта на главата;
  • Има пет зони на комфорт (зони за главата, за рамене, за кръста, за таза и краката);
  • Характеризират се с подходяща еластичност на ламелите и пластичност на обувките свързващи ги с основата;
  • Ламелите на подматрачната рамка са изработени от многослойна букова дървесина с еднопосочно разположени влакна за по – голяма устойчивост;
  • Броят на буковите ламели зависи от дължината и широчината на размера който купувате.

Подобен модел ще ви донеса истински релакс по време на сън, и ви гарантира запазване на матрака през годините.

Има ли причина да изберете подобен модел онлайн

Този артикул макар да не се вижда през цялото време е от особено значение за вашето удобство у дома. В момента най-актуалните модели и атрактивни ценови предложения се намират в интернет пространството. Онлайн магазинът ви дава шанс да разгледате подробно разнообразни модели и внимателно да проучите техните параметри и характеристики. Много често ще срещнете намаления, благодарение на които имате възможност да се сдобиете с по-висок клас подматрачна рамка на много достъпна цена.