Еднолицеви матраци – правилно решение за всеки дом

 

Дали успяваме да се наспим качествено зависи не само от това на каква мебел спим, но и от това какъв матрак използваме.  Въпросът винаги е един и същ който ни вълнува-еднолицев или Доста спорове предизвика това питане и то с основание. Много разбиращи от матраци продължават да твърдят, че да се използва двулицев е по добре от еднолицеви матраци. Няма как да оспорим предимствата на тези з две лица, но в никакъв случай не бива да подценяваме и предимствата на едолицевите.

Като по-изгоден вариант винаги потребители предпочитат тези с едно лице. Това се дължи на факта, че този модел има вградена подматрачна рамка. Тези които са двулицеви нямат възможност за поставяне на така и то няма нужда да обясняваме защо, очевидно ясно е. Имайки предвид, че една добра рамка си е сума пари, която трябва да отделим то това извежда едни гърди напред еднолицевите матраци. За да отбележим предимствата им разбира се основният начин е да ги сравним с братята им по приложение.

Изводите, обаче до които стигнахме можем да обобщим, така че да бъдат полезни за хората които тепърва се чудят какъв точна матрак да закупят за леглото си.  За да не се обърквате излишно от прочетеното по форуми е добре да сте наясно на какъв матрак обичате да спите, дали да е по-твърд или мек. Еднолицевите матраци можете да избирате по каталог, но как ще определите дали ще дадат достатъчен комфорт без да го изпробвате? Всъщност това не е никак трудно стига да знаете от какъв материал и подматрачна рамка са произведени. Имайте предвид, че цената тук действително е критерий за качество.  Не точно самата марка прави матрака продаваем, а това какъв комфорт на тялото ни предлага.

Има клиенти които обичат да се въргалят в мекичко легло. За тях препоръчваме такива от полиуретанова пяна. Положени на различни пластове този материал в зависимост от това и с каква плътност е може да даде наистина уникално изживяване на тялото ни. За по-дълго използване на тези се препоръчва да изберете такива с висока плътност, така колкото и да е подложен на натиск самия материал той по-бързо ще възвръща първоначалното си състояние.

Еднолицевите матраци се използват от едната страна и това, че няма как да ги обръщате според сезони кара много хора да си мислят, че тяхната експлоатация е много по-кратка от двулицевите. Всъщност не е точно така, защото живота на един матрак зависи от материалите от които е произведен, а не от това дали е с едно или две лица.