Как да изберем най-комфортния офис стол за работното си място

В постоянно променящата се обстановка дизайнерите се стараят, офис оборудването да надгражда своите функции с времето. Първоначално офис стола изпълнява една единствена основна задача – да поеме тежестта на седящия човек. Прекарвайки върху него обаче целият работен ден, неминуемо ще усетим определен дискомфорт. За да преодолеят тези проблеми специалистите променят формата на офис стола и го снабдяват с различни функции. Удобни и ергономични модели ще откриете тук https://www.venus.bg/офис/офис-столове/директорски-президентски-столове. Те са резултат на дългогодишни разработки и проучвания.

На кои детайли да обърнем по-специално внимание, когато разглеждаме президентски столове venus

Качественият президентски стол е проектиран по такъв начин, че да поддържа тялото и в същото време да можем да променяме позата си, докато сме седнали. Това значително намаля напрежението в областта на раменете, шията и гърба. Всеки, който е стоял на толкова качествен и удобен президентски стол venus знае, че почти не се усеща умора от продължителното седене. Обърнете внимание и на това, че добрите модели, могат да променят височината и наклона на седалката, облегалката и подлакътниците. Може би не сте се замисляли, но е важен дори материалът от който са изработени колелцата. Съобразете ги спрямо пода във вашия офис или дом.Президентски стол

Президентски стол Carmen 5006 от магазин venus е моделът за който всеки мечтае:

  • Изключително достъпна цена от 330 лв – спрямо високото качество което предлага;
  • Газов амортисьор – регулира височината и създава люлеещ ефект;
  • Висока ергономична облегалка и удобна мека седалка;
  • Качествено тапициран в два цвята с еко кожа;
  • Меки подлакътници и водоустойчива полипропиленова база.

Следейки за различните функционалности на президентския стол venus не трябва да забравяме и неговия дизайн. Предлагат се универсални цветове като черно, кафяво, сиво и синьо, но също така и елегантни комбинации между два цвята. Съобразете това с основния стил на помещението и регулирайте функциите спрямо вашите нужди.