Тапицираното легло – класна мебел за повече комфорт в спалнята

Основната цел на всеки от нас е да си подари спокойна и комфортна почивка когато се прибере в жилището си. Помещението от което очакваме това е спалнята. Мебелировката там не се подменя много често, но пък винаги бихме могли да заменим старото си легло с ново и по-модерно. Хубаво е да изберем класически размер, който да подхожда на помещението. Красивите тапицирани легла 160/200 Венус са чудесен пример за това как бихте могли да си осигурите повече комфорт и спокойствие в спалнята.

Как да изберем подходящ модел и размер

Когато желаем нещо по-различно трябва добре да се запознаем с неговите основни характеристики. Това леглото е специфична мебел, която трябва да бъде правилно поставена в стаята, за да е достатъчно удобна. Класическият размер 160/200 ще ни даде нужния комфорт и пространство по време на сън. Препоръчваме ви съвременните тапицирани легла 160/200, защото те със сигурност предоставят повече комфорт и уют. Снабдени са и с много красива голяма табла подходяща човек да седне в леглото и да се облегне. Така може да си почивате четейки книга или да гледате любимия си филм. Благодарение на красивата и елегантна тапицерия няма да се притеснявате, че може да се ударите в някой ъгъл на кревата, защото просто такива няма. Моделът, който ще изберете трябва да подхожда като цвят на останалите мебели в помещението, за да бъде обстановката хармонична и спокойна.

Предимствата на тапицираното легло 160/200

Когато искате една мебел в спалнята да бъде достатъчно функционална тя трябва да е най-вече подходящ размер. Разбира се при креватите има и такива, които са доста големи и широки, но дали това ги прави наистина практични. Ако се спрете на тапицирано легло 160/200 имате повече възможности да поставите и нощни шкафчета от двете му страни, както и пространство да преминавате около него. То е едновременно достатъчно голямо и адаптивно. Представяме ви модел на магазин Венус, който със сигурност ще ви допадне. Тапицирана спалня Tristan 160/200:

  • Изцяло тапицирана с висококачествена дамаска с включен повдигащ амортисьорен механизъм и подматрачна рамка с 6 крака/метал-ламел;
  • Подходяща е за двулицев матрак с размери 160/200 см;
  • Красива и стилна спалня, красиво допълнение за всякакъв вид интериор.

Хубавото при този тип спални е наличието на повдигащ амортисьорен механизъм. С негова помощ използвате голямата ракла под матрака за съхранение на различни вещи и сезонни дрехи. Подарете си удобство и лукс с такъв тип мебел. В онлайн магазина често ще откриете намаления, а те ви дават шанса да се сдобиете с висок клас обзавеждане на достъпна цена.