Сигурен паркинг и безплатен трансфер до летище София – Park and Travel ще се погрижат за Вашия комфорт!

Днес съществуват редица начини да стигнем до определена точка от страната, също както и извън нея. Пътуването с автобус е може би най-разпространеният метод за придвижване, въпреки че мнозина от нас залагат изцяло на леката кола, поради комфорта, който тя може да ни предостави. Ако обаче става дума за пътешествия извън границите на България, авиолиниите са безспорно най-удачният вариант, поради това, че със самолет се стига най-бързо до която и да е държава в рамките на Европа. Само за 2-3 часа можем да се озовем на чужда територия, а по време на полета ще имаме възможността да се насладим на редица приятни занимания, като например това да четем книга, да гледаме филм, или пък да слушаме музика!

Добре е да споменем, че има една малка подробност, която никога не бива да забравяте, когато сте решили да пътувате със самолет – сигурността на Вашата кола! Когато наближите летището, е добре да помислите и за това къде да оставите автомобила си, за да бъде той на безопасно място по време на Вашето отсъствие от страната. Не е добра идея да го паркирате на произволен принцип, защото не се знае дали ще го намерите в непокътнат вид. Препоръчваме Ви да се замислите за паркинг до терминал 2, като по този начин ще бъдете спокойни през цялото време, че колата Ви няма да стане обект на вандалски прояви и дори на кражба. Посетете Park and Travel и вижте какви са опциите да резервирате денонощен паркинг за Вашия автомобил. Бъдете напълно подготвени за Вашето служебно пътуване, или пък за семейната почивка, която планирате от дълго време. Никога не подценявайте значимостта на охраняемия паркинг в непосредствена близост до летището, и още сега си осигурете надеждно парко място, което да бъде на Ваша разположение колкото е необходимо. Наред с това, имате възможността да резервирате и трансфер от и до летище София. По този начин ще се придвижите лесно и най-важното – навреме до терминала, а това от своя страна напълно елиминира риска  да изтървете полета си. Много често се получава така, че в бързината пропускаме редица важни неща като това къде ще оставим автомобила си непосредственo преди полета. Подобни ситуации осуетяват нашето своевременно чекиране, което ако не се случи до определен час, е напълно вероятно и да пропуснем пътуването си… Застраховайте се от подобни неприятни ситуации и още сега се възползвайте от 24/7 паркинг до терминал 2 за Вашия автомобил. Направете онлайн резервация и спестете много време и усилия в намирането на подходящо място, където да паркирате колата си. Насладете се напълно на Вашия престой в чужбина и бъдете сигурни, че всичко е под контрол!

Заявете парко място на Park and Travel и нито за миг не се колебайте в решението си. От вас зависи дали организацията на Вашата бизнес командировка или пътуване с цел развлечение ще протече гладко и приятно. Това може да бъде точно така, но най-напред трябва да се погрижите за наличието на удобства като охраняем паркинг за Вашата кола, или пък за бърз трансфер от и до летището на Вас и багажа Ви. Дори и ако полетът Ви е в малките часове на нощта, отново ще можете да се възползвате както от паркинг за автомобила си, така и от превоз до терминала. Просто заявете Вашите желания онлайн и се доверете на Park and Travel, ако в този момент се чудите къде точно да направите резервация.

Няма нищо по-хубаво от добре организираното пътуване в чужбина. Това ни дава сигурност и спокойствие, че по време на нашето отсъствие от страната, всичко ще е наред както с колата ни, така и с ценните вещи в нея. Насочете мислите си изцяло към предстоящото пътешествие и се доверете на Park and Travel. Те ще се погрижат за Вашия комфорт и то на добра цена!