Радиатори от алуминий – изгодни и ефективни решения за парно отопление

Няма начин ако ви предстои за подменяте старите радиатори на отоплителната инсталация да не сте се запознали с качествените характеристики и показатели на водещите модели радиатори. Днес не е тайна за никого, че сред утвърдените решения на пазара са радиаторите от алуминий и тези от биметал. В основата на изработка и на двата типа радиатори е именно алуминиевата сплав, която се оказва изключително надеждна за направата на отоплителна тела с висока ефективност. Безспорно лидерството на продуктите не е случаен факт, а е градена с годините репутация, която наистина може да бъде приложена в домакинства, в които е важно икономичното, екологичното и естетично осигуряване на топлина и уют. Въпросът е обаче на каква цена можем да постигнем този ефект и струва ли си да инвестираме в такива продукти?

Алуминиеви радиатори – предимства

Няколко са нещата, които си заслужава отново да повторим по отношение на преимуществата на този вид радиатори. Изключително важно е всеки потребител да си даде ясна сметка за това какви са нуждите и очакванията му както и колко може да инвестира като средства в повишаването на ефективността през отоплителния сезон. Но за тази цел нека отново припомним кое прави радиаторите от алуминий толкова добри решения:

  • Радиаторите се отличават с невероятна лекота, което дава възможност да бъдат монтирани както радиаторипод прозорец така и в баня върху стени от итонг и дори гипсокартон;
  • Материала е лесен за обработване. Прави впечатление, че радиаторите от алуминий са лесни за манипулиране т.е. постигат се желаната форма и размери без особени трудности от производителите на такива отоплителни тела;
  • Високо топлоотдаващо свойство. Няма друг материал, който да бъде такъв добър проводник на топлина. В момента, в който започне да се нагрява алуминия топлоотдава и по този начин парното ви буквално достига желаната температура мигновенно;
  • Иновативен дизайн и адаптация. Разликите, които ще забележите при съпоставка мужду алуминиевите радиатори и другите варианти от чугун и стомана са наистина от земята до небето. Този жаргон наистина е показателен за това, че когато се касае за една перфектна интериорна визия със сигурност елегантното и естетично излъчване, които имат алуминиевите тела няма аналог. Освен красиви, дискретни и пасващи във всяка зона има опция за избор на цвят, който тотално да се слее с тапетите или облицовката на стените, на които ще бъдат монтирани.

Но на каква цена

Дойде време да разгледаме по детайлно и въпроса за цени на алуминиеви радиатори. След до тук изброените суперлативи няма как да не се усъмним, че този комфорт няма да е толкова евтин. Всъщност явно още не сте имали честта да се запознаете с предложенията на онлайн магазин Balkan Energy, където в момента ви очакват супер отстъпки с до 30 % за алуминиеви радиатори.

На практика още с появата си на пазара в края на миналия век алуминиевите радиатори успяха да заявят своята позиция на пазара като иновативни, модерни и изгодни решения за отоплителни системи и инсталации. Днес е важно човек да има ясна представа а и равносметка за това, което му предстои, така че с каталога от Balkan Energy доказваме фактите т.е. цените на алуминиевите радиатори са напълно достъпни и определено можете да разчитате на тях като дълголетно и сигурно оръжие, с което да посрещнете атаките на студените зимни месеци.

В зависимост от размера и мощността на топлоотдаване имате идеалната възможност в момента да поръчате на супер изгодни цени новите си алуминиеви радиатори. Не чакайте, защото топлите дни си отиват, а подмяната на старите тела с нови е от съществена необходимост за да си осигурите икономии, рентабилност и прекрасен облик в интериора на дома. С  Balkan Energy е изгодно, тъй като тук ви очакват ТОП оферти за най-добрите марки, представени на българския пазар.