Розови моменти с любимия човек – LHS е Вашето решение

Ако в миналото темата за секса е била табу, то днес можем да говорим открито дори и за най-интимните неща от живота си… Само допреди десетилетия никой не си е позволявал да обсъжда отношенията си с партньора, или пък сексуалния си живот, за да не стане обект на нападки от страна на обществото. Въпроси, свързани с нашата сексуалност са били натикани на тъмно, но днес те отново излизат наяве, за да бъдат разисквани до най-малката подробност!

Let’s talk about sex

Хора, Мъж, Жена, Няколко, Черен И БялПомните ли легендарната песен на Salt-N-Pepa от 90-те, която ще остане в музикалната история завинаги? Тя е дръзка и закачлива, като и днес могат да се намерят много подобни сингъли, които завоалирано да ни насочват към темата за интимността… А тя е неизчерпаема, богата, като винаги има какво още да се каже за секса. В повечето случаи обсъждаме въпроси, свързани с плътските удоволствия, когато нещо в леглото „куца“, или когато просто искаме да разнообразим и подобрим сексуалния си живот. Защото ако не се погрижим сами за него, той ще се превърне в скучен и монотонен!

Искрено и лично

Колкото по-открито говорим за секса, до толкова по-големи истини и проникновения ще стигнем… Навярно се досещате за писателката Кари Брадшоу от култовия сериал „Сексът и градът“, която „разбира от секс и не се страхува да пита“… Нейните емблематични мисли и разсъждения, свързани с интимността между партньорите не ведндъж са ни карали сериозно да се замислим за това дали наистина интимните отношения с партньора ни са щастливи и  удовлетворяващи ни на физическо ниво. Запитайте се това и Вие, като ако по Ваше мнение нещо не е както трябва,

Отгърнете нова страница в сексуалния си живот

LHS – Long, Hard, Strong – природният начин да си възвърнете увереността и самочувствието в леглото! Тази добавка ще Ви осигури шеметни резултати и то за кратко време. Действа по уникален начин, но най-общо казано:

  • Повишава потентността и либидото;
  • Допринася за силната ерекция при мъжете;
  • Спомага за по-бавната еякулация;
  • Няма странични ефекти.

Креватните приключения трябва да са незабравими и свързани само с положителни емоции. В леглото няма място за задръжки, но дори и да имате известни такива, с LHS ще се сбогувате завинаги с тях… Ще се почувствате по-ентусиазирани от всякога за вълнуващи сексуални преживявания, като повече няма да е нужно да отлагате интимността за след време. Когато ще се чувствате физически и психически готови за това!