Скрита камера – невидимото решение

Нуждаете ли се от висша форма на шпионажа за да разкриете конспирация, която се готви срещу вас? Вариантите  да се отървете от некоректни партньори наистина са много, но ползването на всякакви джаджи за видеонаблюдение и подслушване може да се окаже важно доказателство за вашите съмнения. Днес ще представим един дискретен, но пък даващ особено добри резултати метод, който на всичко отгоре е и максимално дискретен и незабележим. Все пак ако съмненията се окажат неоправдани то определено ще изпитате неудобство ако ви хванат на тясно и тайната ви мисия бъде разкрита, нали!

Скритите камери, които наистина заслужават внимание

Доста широк е спектъра от предложения, които се предлагат на пазара. Сред някои от видовете, които се избират от клиентите са например моделите:

  • Флашки;
  • Стенни часовници;
  • Картини;
  • Химикалки;
  • Датчици за дим и т.нат.

Има обаче такива, които действително се отличават с ефективност поради това, че могат да записват звук, картина и записа да се съхранява максимално дълго във времето. Такива скрити камери са един от безопасните начини, с които да направите шпионажа дори да сте дълго време отдалечени от мястото за наблюдение. Изневярата на партньор или пък заговор между колеги срещу вас са основателни причини човек да инвестира в такива продукти.Подвижна IP камера

В зависимост от ситуацията, която желаете да си изясните можете да приложите някои от изпитаните методи за наблюдение със скрита камера като:

  • Камера в ръчен часовник

Ако партньора ви само чака да заминете в командировка и предприема действия, които няма да ви харесат то със сигурност любимия му часовник е мястото, в което да поставите скрита камера и да наблюдавате всяка стъпка в грешната посока. Дори това да се окаже повод за раздяла не бива да забравяте, че в крайна сметка е важно човек да уважава най вече себе си, а не да живее във въображаем свят, в който е онеправданата страна;

  • Скрита камера в ключ за кола

Доста интересно е това шпионско пособие особено ако партньора ви не ходи никъде пеш и без да носи в себе си ключа за колата. Определено приоритетите на това миниатюрно устройство, което можете да инсталирате в ключа е предпочитано, тъй като в крайна сметка става въпрос не само за видеозаснемане, но и подслушвател;

  • Камера в офисни аксесоари

Ако искате да сте сигурни, че нещата в офиса вървят по план и не желаете служителите и подчинените ви да забележат, че непрекъснато ги наблюдавате то едно от решенията е да инсталирате мини камера в някой от офисните принадлежности като телбод, органайзер за химикали, флашки и други.

Целта оправдава средствата, така че си изберете средство за наблюдение с помощта на тези интересни идеи, които можете да откриете в онлайн магазин spy.bg.