Тестер или парфюм в оригинална опаковка?

Много хора си мислят, че тестерите са мостри, високо концентрирани и много наситени като аромат. Това обаче е една огромна заблуда, тъй като всъщност тестера е сто процентов оригинален парфюм, но без традиционната опаковка. Ролята на тестерите е да могат клиентите в козметичните магазини и дрогерии да изпробват аромата и да установят дали той е подходящ  за тях. Обикновено производителите предвиждат такива мострени тестери и ги предоставят на търговците на много по-ниски цени. И тъй като у нас стана доста популярно да се ползват тестери вместо оригинално опаковани парфюми поради огромното им предимство, а именно цената, то ето, че интереса към неопакованата стока наистина е доста голям. Тестери затова можете да си купите реално от всеки онлайн магазин, който предлага такива парфюмерийни продукти. въпросът е обаче да селектирате такива търговски обекти, които действително могат да предложат гарантирано качество.парфюм

Тестерите от утвърдените магазини за аромати предлагат гарантирана оригинална парфюмна течност, която по нищо не се различава от марката парфюм, който харесвате. Предпочитанията към тестерите и високото им търсене се дължи основно на това, че когато клиента купува парфюм са себе си не държи толкова много на оригиналната опаковка, а на това да си купи 100 % качество, но на доста по-приемлива цена. Тези продукти дори са обозначени с маркировка TESTER, което означава, че това е стока без опаковка и се предлага на сравнително по-ниска от реалната за продукта цена.

На въпроса каква е разликата между един оригинален парфюм и неговия тестер отговора е напълно логичен –  опаковката. Казват, че опаковката продава. Затова ако обърнете вниманието наистина ще ви направи впечатление, че за разлика от тестера парфюмите в оригинална опаковка имат много представителен вид. Не всеки държи на нейното присъствие, особено ако парфюма не е предназначен за подарък. Това прави тестерите толкова предпочитани и купувани от ценителите на качествените и дълготрайни аромати.