Изненадайте я с извънземния аромат на Thierry Mugler – Alien

Много мъже изпитват затруднение в избора си на подарък з любимата жена. Тривиалните бижута определено се приемат доста добре, но доста плахи и несигурни са господата, когато търсят нещо неустоимо, извънземно и феноменално като решение, когато става въпрос за аромат. Парфюмите по правило са индивидуален и доста личен подарък и специалистите препоръчват такъв дар да се поднася само в случаите, когато сте детайлно запознати с предпочитанията на жените към конкретен аромат. Но елемента на изненадата винаги може да се окаже приятно преживяване така, че днес ще ви насочим към един доста нашумял напоследък парфюм на един от френските модни дизайнери, които се отличават със своята дързост, уникалност и неповторим стил.дамски парфюм

Thierry Mugler и неговото чуждоземно творение Alien наистина впечатлява със своето ухание. Ако търсите феноменален зимен парфюм, който да оставя след себе си усещане за сила, женственост и подчертана индивидуалност то alien парфюм е подаръка, с който ще изненадате приятно дамата на вашето сърце. Alien е от ароматите, които наистина провокират теми в социалните мрежи и форуми, които са противоречиви като мнение. Но определено този парфюм си има своя почерк и само онези, които наистина са имали досег с френски аромати могат да оценят неговите качества.

Неповторимостта на парфюма Alien се дължи на факта, че той съчетава вкусни ядливи аромати като шоколад и ванилия с кехлибар, дървесни нотки и жасмин. Малко странно за традиционалистите, но определено тази комбинация предизвиква  буря от емоции и невероятно излъчване за дамата, която ползва това стилно и силно ухание. Описват аромата като твърде тежък  по-подходящ за вечерни партита, но не са малко дръзките дами, които го избират като основен парфюм и за своето ежедневие. Така, че уважаеми, мъже ето ви една идея, с която можете да впечатлите своята дама и наистина да я накарате да се влюби в този феноменален, дамски, френски парфюм с дръзкото име Alien.