Трактори 4х4 – предимства за земеделския сектор

Когато споменаваме трактор, който освен това да е и 4х4 със сигурност запознатите се вдъхновяват от подобен модел, а непросветените си представят трактор, с който да ходят на offroad. Всъщност самата концепция на задвижването на четирите колела постоянно дава не просто комфорт в кабината, а и успешно преминаване на машината през всякакви неравни терени. Несъмнено тези модели трактори имат своите предимства, но и недостатъци. Голяма част от водещите производители на трактори 4х4 са наясно, че трябва да създадат техника, която да е достатъчно устойчива, ефективна и използването ѝ да бъде рентабилно. Като изхождаме от факта, че при автомобилите именно този метод на задвижване на колелата доста вдига разхода на гориво то и тук при тракторите 4х4 се очаква това да даде отражение, върху количеството, което ще изразходвате за определена площ. Всъщност са много факторите, които повлияват върху това, и не само това, че модела е 4х4 е определящ.

В зависимост на системата 4х4 имайте предвид, че работата на трактора може да бъде коренно различна, затова преди да инвестирате в трактор от този тип внимателно проучете възможностите за това с каква система за задвижване на колелата са.  В общи линии да се оперира във всякакви терени е огромно предимство за дейността на земеделците.  Удобство и независимо от продължителността на работния ден това по никакъв начин не се отразява на ефективността на машината и разбира се, комфорта на водача.

Интелигентно разработени трактори 4х4 са наистина едно разумно решение за стопанството ви. инвестирайте правилно за да постигнете така очакваните положителни резултати. Изискванията на стопанството, което обработвате независимо от размера на площите и вида на културите ще бъдат напълно покрити. Кубота представя едни от най-успешните си серии трактори със задвижване 4х4. Те са комбинация от високо качество, издръжливост и многофункционалност. Убедителните резултати няма да закъснеят с работата, която ще извършите с тези трактори. Иновативните машини предлагат възможност за високопроходимост и са абсолютно незаменими за стопаните. В стремежа си да предложи най-качественото като механизация Агропът2011 предлага на своите клиенти уникалната възможност да открият трактор, който напълно да отговори на очакванията им. Оперативен непрекъснат контрол върху детайлите и работещите механизми. Лесно и надеждно управление с тракторите 4х4 повишавате рентабилността и добивите от земеделската дейност. Не отлагайте, а инвестирайте в трактори 4х4, които са високопроизводителни и отговарят на стандартите за ефективна работа. Бъдете уверени в това, че изискванията на стопанството са максимално покрити, без значение дали отглеждате зърнени култури, трайни насаждения, пасища или зеленчукови градини. Изберете най-добрите модели трактори със съдействието на Агропът2011.