Как да защитите асансьора от нерегламентирано ползване

Живущите в многоетажните жилищни сгради използват асансьор за по-бързото и лесно достигане до желания. Както всеки ползвател на този тип жилищна техника знае асансьора за да работи използва електрическа енергия. А за да бъде заплатена консумираната се използват събраните средства от домоуправителя като режийни разходи за общите части на входа. За жалост българина леко си пада тарикат и предпочита да ползва, но да не плаща, което в даден момент дава отражение върху това, че парите за покриване на сметките не могат да бъдат заплащани и така дори редовните платци има опасност да останат без асансьор. Как да бъде решен проблема и има ли начин да ползват онези, които реално си плащат за този комфорт – асансьора? Днес ще ви запознаем с една от фирмите, която може да ви осигури контрол на достъп за асансьори. Метал 22 предлага на своите клиенти осигуряване на система за задвижване само за онези, които притежават чипове, с които да стартират асансьорната система.

Защо е важен контрола

Безконтролното ползване на асансьора води до значително високи сметки за ток, което е неоправдано. Честа практика е живущите по ниските етажи да избягват да плащат за ползването на асансьор, което предполага, че техните такси за обслужването на общите части са значително по-малки. Това обаче не винаги бихме определили като съвестно и отговорно отношение и често се оказва, че неплащащите се возят на асансьора и ефективно го експлоатират н о-малко от всеки друг стопанин на имот от висок етаж.асансьор

И тук идва ролята на Метал 22, които могат да осигурят на своите клиенти система за контрол на достъп за асансьори. Наистина много добра алтернатива, с която ефекта ще бъде усетен още през първия месец, защото:

  • Сметките за консумираната от асансьора електроенергия значително ще намалеят;
  • Ще бъде ограничен достъпа на лица, които не заплащат за ползването на асансьор;
  • Лица, които имат намерение безконтролно да достигнат до някои от етажите също няма как да го сторят предвид това, че има система за контрол на достъпа до входната врата на кооперацията както и асансьора.

Метал 22 е вашето решение не само за ограничаване на разходите и достъпа до съоръжението ат некоректни платци. С такива иновативни системи подобрявате сигурността и безопасността на сградата, което в съвремието е особено важно за хората, които обитават една жилищна сграда. Доверете се на опита и професионализма на Метал 22 и поръчайте още днес доставка и монтаж на контрол на достъп до асансьора и за вашия жилищен вход.