Пожелайте си невероятно и горещо лято!

Имате цели двадесет дни отпуск и се чудите къде да ги оползотворите? Днес ще ви предложим няколко наистина безупречни варианта да се насладите не само на почивката, но и на забавления и възможности за си изкарате едно незабравимо лято. На практика много хора ползват годишния си отпуск разделен на три периода. Обикновено едната част отделят за зимните празници и ако обичат да карат ски се отправят към зимните курорти. Друга част оставят за семейни тържества и празници, а пък най-голямата си запазват за лятната ваканция. И логично наистина да си направите една десет дневна почивка и да се поглезите край морския бряг. Въпросът е обаче накъде да се отправите тази година? Едно от предложенията ни е да поемете към Южното Черноморие. Този район е известен като народната дестинация, тъй като по презумпция цените тук са много по-ниски. Но не само добрите цени са тези, които привличат туристите. На практика къмпингите Каваци, Смокиня и Веселие се пълнят с туристи, които обожават природата и се стремят да се отдадат по-дълго време на невероятна релаксираща почивка. Но да спиш на палатка или в каравана не е за всеки. Затова в района има и места, в които можете да наемете апартамент под наем и да се чувствате като у дома си.

Потърсете в мрежата апартаменти под наем смокиня и ще се убедите, че наистина се предлагат много възможности, които да се погрижат за вашата приятна и незабравима почивка. Привилегиите на района са свързани с богата и живописна природа. Златистия бряг привлича хиляди туристи всяка година като разбира се, най-активните са българите, които познават местностите и не пропускат да се насладят на спокойствието и тишината. Освен това  апартаментите под наем дават възможност за семейна почивка, която иначе в хотел е доста скъпа и не достатъчно комфортна. Когато едно четиричленно семейство се отправи към морете  е по –добре да се настани в апартамент, отколкото да наема две стаи в скъп хотел.

Потърсете комплекс с апартаменти под наем Мапи. Той се намира в близост до къмпинг Смокиня, сред невероятна природа и на няколко минути от морския бряг. Сутрешното си кафе в Мапи можете да изпиете на балкона на апартамента и да се насладите на изгрева на слънцето в компанията на приятния шум на морските вълни. Красота, екзотика, спокойствие и тишина – какво друго бихте си пожелали за вашата лятна почивка? В апартаментите под наем ще откриете прекрасни условия за семейната си ваканция и удобства близки до тези у дома. Очакваме Ви!