Кой е най-подходящия период за планиране на нашата изгодна лятна почивка?

Планирането на годишния ни отпуск обикновено свързваме със семейната почивка на море. В пиков сезон през юли и до средата на август цените наистина са безбожно високи и не само това, но и местата, които туроператорите предлагат са и ограничени. А ние трябва да се съобразим с това, че домакинството се състои от два възрастни, две деца и куче. Ето, че вече сме изправени пред огромното предизвикателство да намерим къща за гости на топ цени. Проблемите идват от това, че наистина имаме нужда от по-сериозна площ, тъй като децата са в  тийнейджърска възраст и няма как да ползват разтегателен диван за спане. Тук вече мястото за настаняване трябва да ни осигури две отделни стаи като едната е предназначена за родителите, а другата за децата. Не стига, че това е сложно за осигуряване от хотелите, но и имайки предвид, че с нас е и домашния ни любимец имаме още един казус, който да разрешим.

Не всеки комплекс, който предлага къщи за гости дава възможност да заведем на почивката  и домашните си любимци. Безспорно това до някъде се превръща в пречка, тъй като критериите ни до тук станаха повечко. И не само, че искаме къща за гости, която да приеме цялото ни семейство, включително и кучето, но и търсим топ цена за нашия седемдневен престой. За повечето хора това наистина е доста трудно за постигане. Но ние успяхме да намерим комплекс Мапи Холидейз край Созопол, който ни осигури всичко, от което се нуждаем за нашата приятна и пълноценна лятна ваканция.

Дестинацията е повече от популярна и много българи избират Южното Черноморие като място, което е известно с ниските си цени, широка плажна ивица и достатъчно дълъг сезон. ето че стигнахме и до причината да направим резервация за къща за гости в края на август, той като не само получаваме топ оферта, но освен това основния контингент туристи вече са се върнали по домовете си. Спокойствие, тишина и пълен релакс – какво повече му е нужно на човек.  И всичко това само с няколко клика. Запознайте се отблизо с комплекс Мапи, попитайте за  възможностите за настаняване на вашето семейство и освен това не пропускайте и шанса да вземете домашния любимец. Много хотели не допускат любимците ни или ако все пак направят компромис изискват такса престой и за тях. Това определено вдига цената на резервацията ни и не е толкова изгодно. Затова наема на къща за гости в комплекс Мапи отговаря на нашите желания на 100 %.